PARTNERCONTENT

Ontdek de beste haarproducten van dit moment

Het kan een hele uitdaging zijn om haar producten te vinden die voor jouw haar werken, en die bij je wensen passen. Er zijn namelijk nogal veel opties, en het is lastig om een keuze te maken. Gelukkig zijn er een aantal haarproducten die erg populair zijn op het moment vanwege de geweldige resultaten. In deze blog nemen we je mee in drie merken en producten die momenteel erg in trek zijn.

Gepubliceerd

Kerastase Genesis Anti-Hair Fall Shampoo en Conditioner

Het eerste merk in deze blog is de lijn van de Kerastase Genesis Anti-Hair Fall Shampoo en Conditioner. Deze lijn is voor vele mensen favoriet omdat het, zoals de naam al zegt, haarval tegengaat en zorgt dat je haar wordt versterkt. De kerastase genesis Anti-Hair Fall serie bevat meerdere producten. Zo heb je onder andere de shampoo, conditioner & spray. Het is een hele goede keuze wanneer je merkt dat je veel last hebt van haarverlies. De producten reinigen en hydrateren met ingrediënten zoals gemberwortel en edelweiss bloem extract.

Moroccanoil Treatment

Een haircare lijn waar veel mensen wel mee bekend zijn is de Moroccanoil Treatment. Deze haarproducten bevatten arganolie die ervoor zorgt dat je haar heel goed gevoed en gehydrateerd wordt. Deze producten zijn te koop bij bijvoorbeeld Beautyplaza. De lijn is geschikt voor alle haartypes, maar speciaal goed voor mensen met krullen of droog haar, omdat er dus olie in zit. De olie helpt het haar te herstellen en het heel mooi te laten glanzen. Gelukkig wordt het haar er niet zwaarder door. Het product kan ook worden gebruikt als leave-in conditioner voor dagelijks gebruik.

Aveda Damage Remedy daily hair repair

De derde favoriet in dit lijstje voor haarverzorging is de Aveda Damage remedy daily hair repair. De naam geeft al een beetje weg, dat het product gefocust is op het herstellen van beschadigd haar. Dit kan zijn door zon, veelvuldig gebruik van hitte of vanwege andere redenen. Deze leave-in conditioner zal je haar weer helpen herstellen en het ook versterken zodat het niet meer zo snel kan beschadigen. Er zit onder andere quinoa-eiwit, soja-olie en kokosolie in het product. Dit zorgt ervoor dat het haar goed wordt gehydrateerd.

Living Proof Perfect Hair Day (PhD) dry shampoo

Een ander product in het lijstje dat onmisbaar is, is een goede droogshampoo. Iedereen zou dit in huis moeten hebben om te zorgen dat je je haar minder vaak hoeft te wassen, en dat het altijd mooi zit. De Living Proof Perfect Hair Day is de perfecte droogshampoo om te zorgen dat je haar vrij wordt van vet, en er geen witte waas op komt.

Powered by Labrador CMS