CULTIP VETO'S SELECTIE

Je culturele kalender van 7 oktober tot 13 oktober

Nu het buiten kouder en kaler wordt, is het binnen des te gezelliger. Nog voordat je je paraplu helemaal hebt uitgeschud, ruik je hem al: de geur van cultuur. Drie tips om je neus - en de rest van je lichaam - te laten ontspannen.

Gepubliceerd

Young Poets Society – 30CC/Schouwburg
Maandag 7 oktober, 20u

Wie zoekt (een nieuwe leesbuddy, theaterdate, zelfverklaarde filmrecensent…), die vindt bij Young Poets Society. Op deze gezellige avond kun je naast andere cultuurjunkies ook verschillende optredens aanschouwen, van muziek- tot woord- en zelfs dansperformances. Cult-uur in de volste betekenis van het woord. Tip voor een geslaagde literaire speeddate achteraf: breng je favoriete boek mee!

Prijs: 7 euro, 4 euro met de Cultuurkaart

RAUW! – Muziekcentrum het Depot
Donderdag 10 oktober, 20u30

Weerbericht voor iedere tweede donderdag van de maand: muzikale bliksem en gedonder verwacht tijdens RAUW!, de hiphop open mic-avond in Het Depot. In het oog van de muzikale storm vinden we opkomend nieuw talent, of misschien wil je zelf ook graag eens in de spotlights staan met je hiphop-skills? Laat het dan donderen deze donderdag!

Gratis

Murder on the Orient Express – 30CC/Minnepoort
Van vrijdag 11 oktober tot zondag 13 oktober

Wanneer de woorden van de befaamde detective-auteur Agatha Christie tot leven komen, krijgen niet alleen je armen maar ook je ogen kippenvel. Theatergezelschap Trivial Muffins brengt het klassieke verhaal tot leven, waarin de Orient Express na een sneeuwstorm een metamorfose ondergaat naar een heus plaats delict. Hoe lang zal het duren voordat de beroemde Hercule Poirot het moordmysterie ontrafelt?

Prijs: 10 euro

Powered by Labrador CMS