CULTIP VETO'S SELECTIE

Je culturele kalender van 30 september tot 6 oktober

Heb je tussen de lessen, het bezoek aan de Acco en alle andere frustraties door even de nood om te bekomen? Veto is er voor jou met deze budgetvriendelijke tips, want we weten allemaal hoe duur het begin van het academiejaar is.

Gepubliceerd

Salsa flash tropical night - STUKcafé
Zaterdag 5 oktober, 21u

Op deze salsa-avond is het fijn vertoeven voor ervaren dansers, maar het is ook een perfecte startersplek voor iedereen met een kriebel in de benen. Wil je gewoon de sfeer opsnuiven en genieten van een lekkere cocktail? Dat kan ook. De avond begint om 21u en gaat door tot in de vroege uurtjes.

Prijs: gratis

Boetiek Sympathiek - Hal 5
Donderdag 3 oktober, 13u

Elke eerste donderdag van de maand tussen 13u en 16u vindt er een leuke markt met tweedehandskledij plaats in Hal 5. Voor drie euro vind jij misschien je nieuwe lievelingstrui of -broek! Hongertje na het shoppen? Je kan altijd terecht in de foodcourt tot 23u.

Prijs: gratis

Open cinema - Cinema ZED
Maandag 30 september, 14u30

Ben jij een filmliefhebber, verzamelaar, retro-enthousiasteling of misschien wel allemaal? Dan kan je op 30 september terecht bij Cinema ZED voor hun jaarlijkse Open cinema. De dag begint met een posterbeurs waar je ook DVD’s per kilo kunt scoren. Daarna is er de horrortrilogie X  te zien, een echte parel. Is horror niets voor jou? Geen zorgen, want ‘s avonds word je terug naar de jaren tachtig gekatapulteerd met films als Footloose, Purple Rain & Stop Making Sense.

Prijs: 6 euro (posterbeurs gratis met de ZED Studentenkaart)

Powered by Labrador CMS