CULTIP VETO'S SELECTIE

Je culturele kalender van 14 oktober tot 20 oktober

Het semester is al bijna een maand bezig, de professoren zijn klaar met hun introducties en het studentenleven is volop aan het bruisen. Het is dan ook tijd om tussen de lessen door wat ruimte te maken voor culturele activiteiten. 

Gepubliceerd Laatst geüpdatet

Expo Ongegrond – Expo Leuven
Van 14 oktober tot en met 19 oktober

Dit is de uitgelezen kans voor kunstliefhebbers en nieuwsgierigen om creaties van regionale kunstenaars te ontdekken. Het is de laatste week van een groepstentoon­stelling, die een waaier aan werken heeft van verschillende stijlen om onze ogen mee te verwennen. Van portretten tot abstracte en kleurrijke schilderijen, er is voor elk wat wils.

Gratis

Dag van de Jeugdbeweging – Grote Markt
Vrijdag 18 oktober, 7u

Ben je lid van de Scouts, Chiro, KLJ of een andere jeugdbeweging en heb je geen tijd gehad om te ontbijten? Of is je brood op omdat het vrijdag is? Trek dan je uniform aan en ga naar de Grote Markt om daar een gratis koffiekoek te bemachtigen. Om helemaal wakker te worden, zullen er ook lokale DJ’s aanwezig zijn.

Gratis

Aaron Blommaert – Het Depot
Vrijdag 18 oktober, 19u

Klaar om na een drukke week de heupen los te schudden? De tovenaar van The Masked Singer, ook bekend als Raven uit Familie of presentator van Tien Om Te Zien, komt de week afsluiten in Leuven tijdens zijn clubtour door Vlaanderen. De deuren openen om 19u00 en Aaron zelf gaat van start om 20u30. Als je vrijdagavond geen zin hebt om naar huis te gaan, zal je in Het Depot zeker sfeer, ontspanning en plezier vinden.

Prijs: 30 euro

Powered by Labrador CMS